Datça'da Deprem / Datça'da 4,8 ve 4,7 büyüklüğünde deprem - Yaşam Haberleri / Afad'dan yapılan açıklamaya göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Datça'da Deprem / Datça'da 4,8 ve 4,7 büyüklüğünde deprem - Yaşam Haberleri / Afad'dan yapılan açıklamaya göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 19.04'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Deprem çevre illerde de hissedildi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi.

Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Muğla'nın datça ilçesinde bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli'nin en son depremler listesi merak ediliyor. Muğla'nın datça ilçesi, büyüklükleri 3.7 ve 4.3 arasında değişen 4 depremle sallandı.

Datça'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu - Türkiye Haberleri
Datça'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu - Türkiye Haberleri from i.pstimaj.com
Haberler yaşam haberleri datça'da deprem. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son depremler söz konusu deprem 31 temmuz 2021 cumartesi 22.57 sıralarında oldu. İşte 22 haziran 2021 tarihinde meydana gelen son depremler! Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi.

Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son depremler söz konusu deprem 31 temmuz 2021 cumartesi 22.57 sıralarında oldu. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi, büyüklükleri 3.7 ve 4.3 arasında değişen 4 depremle sallandı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem son dakika gelişmesi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Afad ve kandilli'nin en son depremler listesi merak ediliyor. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği son dakika bilgisine göre depremi büyüklüğü 3,5 olarak ölçümlendi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.bodrum ve datça'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Datça'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu - Türkiye Haberleri
Datça'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu - Türkiye Haberleri from i.pstimaj.com
Muğla'nın datça ilçesinde 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli'nin en son depremler listesi merak ediliyor. İçişleri bakanlığı herhangi olumsuz bir durumun olmadığını bildirdi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Depremin 7,73 kilometre derinlikte meydana geldiği, merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 26,9. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgilere göre muğla'da saat 18.23'te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.bodrum ve datça'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Afad ve kandilli'nin en son depremler listesi merak ediliyor. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşte 22 haziran kandilli rasathanesi ve afad son depremler listesi. Depremin şiddetinin 4.1 olduğu açıklandı. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ilçede olumsuzluğa yol açmadığını bildirdi. Muğla'nın datça ilçesinde 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Fad'dan yapılan açıklamada, bugün saat 08.46'da merkez üssü ege denizi olan 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son depremler söz konusu deprem 31 temmuz 2021 cumartesi 22.57 sıralarında oldu. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem son dakika gelişmesi.

Datça'da 4,8 ve 4,7 büyüklüğünde deprem - Yaşam Haberleri
Datça'da 4,8 ve 4,7 büyüklüğünde deprem - Yaşam Haberleri from iaysr.tmgrup.com.tr
Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgilere göre muğla'da saat 18.23'te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği son dakika bilgisine göre depremi büyüklüğü 3,5 olarak ölçümlendi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad).

Muğla'nın datça ilçesinde bir deprem meydana geldi.

Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.bodrum ve datça'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Depremin şiddetinin 4.1 olduğu açıklandı. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 18 nisan 2021 pazar 10:53. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İşte 22 haziran 2021 tarihinde meydana gelen son depremler! datça deprem. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook